Sommerkursus for børn 2019

Kom på sommerkursus og bliv “Børnegipsformer”

Her vil børnene blive fortrolige med at støbe med gips, få viden om og erfaring med forskellige gipstyper, og de vil lære, hvordan man kan male gipsafstøbninger med forskellige materialer. Hvert barn vil også lave en kopi af sin egen hånd med lifecasting teknik!

Støbning med gips

Kurset indeholder
– støbning af gipsafstøbninger med historiske motiver
– masser af spændende historier om motiverne
– lifecasting – en kopi af barnets egen hånd
– dekoration af afstøbningerne
– besøg på Den Kongelige Afstøbningssamling

Lifecasting

En af kursusdagene besøger vi Den Kongelige Afstøbningssamling, hvor børnene får lov til at ”arbejde” på samlingens helt fantastiske værksted. Vi vil også vise børnene rundt på samlingen og fortælle spændende historier om statuerne og græske guder og helte.

Værkstedet på Den Kongelige Afstøbningssamling

Kurset slutter med en udstilling for familierne, og hvert barn vil få udleveret et diplom som ”Børnegipsformer”. De får selvfølgelig deres kunstværker med hjem.

Hele ugen har vi fokus på, at det skal være et spændende kursus, men også et hyggeligt og afslappende kursus. Børnene skal have tid til at fordybe sig, og de skal have lov til at arbejde med emnerne i deres eget tempo. Børnene skal medbringe madpakke og drikkedunk, og vi vil sørge for sunde snacks og saft i løbet af dagen og også hjemmebagt kage.

Historiske afstøbninger

Kursusdato 1:
Uge 27
1. – 5. juli 2019
Kl. 9.00 – 15.00

Kursusdato 2:
Uge 32
5. – 9. august 2019
Kl. 9.00 – 15.00

Sted: FabLab Nordvest, Glentevej 67-69, Kbh, NV

Pris: 1750 kr pr. barn. Alder: fra 8 år. (Barnet skal være fyldt 8 år ved tilmelding).
Prisen inkluderer alle materialer og besøg på Den Kongelige Afstøbningssamling. Der vil være to undervisere tilstede under hele kurset.

Undervisere
Catherine Kjerulf
Catherine er uddannet hos The Edinburgh Casting Studio og har i flere år arbejdet intensivt med gipsafstøbninger og gipsworkshops, blandt andet på Den Kongelige Afstøbningssamling.
Hun er desuden uddannet cand.mag. i klassisk filologi med særlig interesse for klassisk arkæologi og skulpturkunst. Catherine er mor til Zoe på 8 år og bor på Frederiksberg.

Caroline Elisabeth Fisker
Caroline er uddannet klassisk arkæologi, Århus universitet. Hun har gennemført adskillige Art Tours på Den Kongelige Afstøbningssamling for både børn og voksne, og hun har i en periode arbejdet med at katalogisere samlingens værker, som hun har indgående kendskab til.
Under kurset vil Caroline fortælle historierne bag de afstøbninger, vi laver, og børnene vil få viden om både Vesuvs udbrud, nekropoler, mytologi, græske guder og helte og meget andet.

Tilmelding
Send en email til catherine@kjerulf.com

Link til facebook:
Sommerkursus begivenhed på Facebook

Kontakt os endelig ved spørgsmål
Catherine Kjerulf, tlf. 50 19 33 73, email: catherine@kjerulf.com
Caroline Elisabeth Fisker:  tlf. 25 39 28 08, email: carolinefisker@hotmail.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *